Όταν μιλάει η εμπειρία…

Παρά το 2-0 στη Γερμανία, ο Φαν Ντερ Σαρ δεν πιστεύει ότι η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί.

Στο ποδόσφαιρο και γενικά στον χώρο του αθλητισμού εκτός από την ικανότητα, το πάθος και την σκληρή δουλεία αυτό που μετρά πάρα πολύ είναι και η εμπειρία που αποκτάς έπειτα από πολλά χρόνια.

Από αυτήν έχει πάρα πολύ στην καριέρα του και ο Φαν Ντερ Σαρ με τον Ολλανδό γκολκίπερ να μένει προσγειωμένος παρά την νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Σάλκε. Στον ημιτελικό μπορεί να ήταν “θεατής” στο γήπεδο καθώς ουδέποτε κατάφερε να απειλήσει την εστία του η Γερμανική ομάδα αλλά ο ίδιος πιστεύει πως τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.

“Μάλλον όλοι νομίζουν  πως θα βρισκόμαστε στο “Γουέμπλεϊ” αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και σίγουρο. Ναι αγωνιστήκαμε πολύ καλά παρ’ όλα αυτά στα αποδυτήρια είμαστε όλοι ήρεμοι γιατί ήταν μόνο το πρώτο μισό. Αν είχαμε σκοράρει και ένα τρίτο γκολ τότε η ρεβάνς δεν θα είχε σημασία αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την Αρσεναλ”.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Γιουβέντους, του Αγιαξ και της Φούλαμ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον συνάδελφό του και πρωταγωνιστή του ματς, Νόγιερ, “Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε πάρα πολύ καλά, δεν τον έχω δει να αγωνίζεται πολλές φορές γιατί δεν παρακολουθώ το Γερμανικό πρωτάθλημα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ κατέχει ένα πολύ καλό ρεκόρ καθώς στην φετινή διοργάνωση έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ. Με το γεγονός αυτό αποδεικνύεται πως    η παρουσία του Φαν Ντερ Σαρ κάτω από τα γκολπόστ παρά τα 40 του χρόνια, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Γιουνάιντεντ θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει στο πόστο του και την επόμενη χρονιά χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα κοιτάξουν και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.