Μπορεί Λίβερπουλ και Έβερτον να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα ως...γειτόνισσες, αλλά ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» χαρακτηρίζει ως θετικό το γεγονός ότι οι «ρεντς» είναι ακόμα στη μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ!

Μπορεί Λίβερπουλ και Έβερτον να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα ως…γειτόνισσες, αλλά ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» χαρακτηρίζει ως θετικό το γεγονός ότι οι «ρεντς» είναι ακόμα στη μάχη του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ!

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ με δηλώσεις του υποστήριξε πως κάτι τέτοιο είναι καλό για την πόλη του Λίβερπουλ, καθώς η βελτίωση της μίας ομάδας μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο επίπεδο και την άλλη!

«Είναι πολύ καλό για την πόλη. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό είναι θετικό. Είναι σημαντικό και οι δύο σύλλογοι να είναι όσο δυνατότεροι γίνεται, να πιέζουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε δυνατοί όλοι»,

Ο Ισπανός τεχνικός δεν δίστασε μάλιστα να εγκωμιάσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Λίβερπουλ: «Παίζει ποδόσφαιρο υψηλής έντασης. Τα πρώτα 20 λεπτά των αγώνων στο ”Άνφιλντ” είναι ότι πιο δύσκολο έχει να αντιμετωπίσει κανείς φέτος στο πρωτάθλημα. Εκμεταλλεύονται άψογα τόσο τις αντεπιθέσεις όσο και τις στημένες φάσεις».