Θέλει Αστον Βίλα ο Ρίο Κόκερ

Ο Νάιτζελ Ρίο Κόκερ πιστεύει πως θα μείνει στην Αστον Βίλα και μετά το καλοκαίρι...

Έχει αγωνιστεί μόνο στα γήπεδα της Αγγλίας και από την στιγμή που βρίσκεται στα 26 θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για να μετακομίσει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Ρίο Κόκερ που δεν θα ακολουθήσει την παραπάνω μας σκέψη καθώς πιστεύει πως θα μείνει στην Αστον Βίλα μετά τα καινούργια δεδομένα που προέκυψαν.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το φετινό καλοκαίρι ο μέσος των “χωριατών” είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ως ελεύθερος μετά το τέλος της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά με την έλευση του Ντάριο Μπεντ στην επίθεση και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζεράρ Ουγιέ, το επίπεδο του συλλόγου ανέβηκε. Για τον λόγο αυτό θα μπορέσει το προσεχές καλοκαίρι να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Είναι πολύ θετικό. Πιστεύω πως ο σύλλογος μας οδεύει προς την σωστή κατεύθυνση. Το να έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεντ είναι κάτι πολύ θετικό. Είναι ένα πολύ καλός σκόρερ και κατέχει σπουδαία ρεκόρ, νομίζω πως βρίσκεται 9 ή 10 γκολ μακριά από τα 100 στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής» ήταν τα λεγόμενα του μέσου Αγγλου για τον συμπαίχτη του.

Ενώ για την διοίκηση τόνισε πως ο πρόεδρος μαζί με τον προπονητή του δείχνουν μεγάλη αποφασιστικότητα για το μέλλον της ομάδας και πως παίρνουν στα σοβαρά την δουλεία τους. Όλα αυτά για το καλό της Άστον Βίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.