“Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία”

Ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, κάλεσε τους παίκτες του να "παλέψουν" για τον τίτλο.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, προέτρεψε τους παίκτες του να “αρπάξουν από τα μαλλιά” την χρυσή ευκαιρία που τους δίνεται, για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά μετά την χθεσινή ήττα από την Άρσεναλ μπήκε σε… περιπέτειες.

Η Τσέλσι, η οποία την 1η Μαρτίου βρισκόταν 15 βαθμούς πίσω από τους “κόκκινους διαβόλους”, αν καταφέρει να τους νικήσει την Κυριακή στο “Ολντ Τράφορντ”, ανεβαίνει αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (σ.σ. αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες βρίσκονται στο +38).

Ο Αντσελότι δήλωσε σχετικά: “Χρειάζεται να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαστε καλύτεροι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά νομίζω ότι έχουμε την ίδια δυναμικότητα. Όλα κριθούν σε αυτόν τον αγώνα”.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ξέρει ότι, ακόμα και αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην βρίσκεται του χρόνου στον πάγκο της Τσέλσι, σχολίασε σχετικά: “Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο, αν συμβεί όντως θα είναι παράδοξο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.