Μπενφίκα: Η αποκάλυψη του Φούτρε για τον Μεϊτέ

Ο Πάουλο Φούτρε αποκάλυψε πως ο Σουαλιό Μεϊτέ πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα, χωρίς να τον γνωρίζει καλά ο Ρουί Κόστα.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας αποφάσισε να αποκτήσει το 2021 τον Γάλλο μέσο χωρίς να έχει φροντίσει προηγουμένως να δει τον παίκτη, καθώς τότε προετοιμάζονταν για τις προεδρικές εκλογές στους «αετούς» της Λισσαβόνας.

Χαρακτηριστικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή: «Αυτό που με πληγώνει σήμερα, ως πολύ καλός φίλος του Ρουί, είναι να βρίσκομαι στο δρόμο και να βλέπω παίκτες της Μπενφίκα να μιλούν άσχημα για τον ίδιο. Και δεν μπορώ να ακούω ανθρώπους να μιλούν άσχημα για τον Ρουί. Ο Ρουί καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος. Την τελευταία φορά που τον συνάντησα μου είπε: “Εσύ είσαι αυτός που καταλαβαίνει, εσύ”. Ήμουν αθλητικός διευθυντής και ήμουν υπεύθυνος, ο λόγος ήταν δικός μου. Ο Ρούι μου είπε, και ήμουν σε αναταραχή όταν έφυγε ο Λουίς εκείνο το καλοκαίρι, ότι απέκτησε τον Γάλλο, Σουαλιό Μεϊτέ, χωρίς να ξέρει ποιος ήταν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή, ήμουν σε χίλια μπερδέματα και υπήρχαν εκλογές. Και μου είπε “δεν πρόκειται να εμπιστευτώ κανέναν άλλον”, επειδή τον απέκτησε χωρίς να γνωρίζει. “Αν πρέπει να πεθάνεις, πέθανε όρθιος. Μην περπατάς γονατιστός. Όχι γονατιστός. Θα πεθάνεις όρθιος. Όχι το ένα ή το άλλο. Καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο. Την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί, θα υπέγραφες τον Μάτιτς”, του είπα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.