Μποαβίστα: Πρωτοφανής ατυχία με τους τερματοφύλακες!

Προπόνηση με απώλειες για την πορτογαλική ομάδα!

Ο πρώτος και ο δεύτερος τερματοφύλακας της Μποαβίστα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο στην διάρκειας της ίδιας προπόνησης αφήνοντας την πορτογαλική ομάδα με έναν 17χρονο κάτω από τα δοκάρια!

Η ομάδα του Οπόρτο, ανακοίνωσε ότι τόσο ο βασικός γκολκίπερ, Ζοάο Γκονσάλβες, όσο και ο αναπληρωματικός του, Λουίς Πίρες υπέστησαν ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Τρίτης και θα μείνουν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και θα χρειαστούν χειρουργική επέμβαση!

Ο 23χρονος Γκονσάλβες είχε παίξει και στα 34 ματς πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, ενώ ξεκίνησε και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της τρέχουσας.

Η Μποαβίστα, ανακοίνωσε εσπευσμένα την επιστροφή του 32χρονου Βραζιλιάνου γκολκίπερ, Σέσαρ Ντούτρα, ο οποίος ήταν και τα δύο προηγούμενα χρόνια στο ρόστερ.

Παρά την επείγουσα μεταγραφή, προς το παρόν βασικός αναμένεται να γίνει ο 17χρονος Τομέ Σόουζα, που προέρχεται από τις Ακαδημίες και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν ο τρίτος γκολκίπερ στο ρόστερ, αλλά τώρα μπορεί να πέσει στα βαθιά.

Αν όντως ξεκινήσει, τότε θα γίνει ο νεότερος τερματοφύλακας που το καταφέρνει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, σπάζοντας το ρεκόρ του Ρουί Πατρίσιο, που είχε κάνει ντεμπούτο ως 18χρονος, το 2006 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η Μποαβίστα είναι 13η στη βαθμολογία της Primeira Liga μετά από τέσσερις αγώνες και ο Σόουζα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τη Δευτέρα, εκτός έδρας με την Εστρέλα Αμαδόρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.