Ανανέωσε ο Ζέσους

Η Μπενφίκα έχασε στο τέλος της σεζόν και τους τρεις τίτλους που διεκδίκησε φέτος και το μέλλον του Ζόρζε Ζέσους φάνταζε αβέβαιο στην τεχνική ηγεσία των «αετών», ωστόσο ο πορτογαλικός σύλλογος έβαλε τέλος στη σχετική φημολογία, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Η Μπενφίκα έχασε στο τέλος της σεζόν και τους τρεις τίτλους που διεκδίκησε φέτος και το μέλλον του Ζόρζε Ζέσους φάνταζε αβέβαιο στην τεχνική ηγεσία των «αετών», ωστόσο ο πορτογαλικός σύλλογος έβαλε τέλος στη σχετική φημολογία, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό. Ο Ζεσούς υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα από τη Λισαβόνα και θα παραμείνει στο «τιμόνι» της έως το καλοκαίρι του 2015. Ο Ζεσούς πιστώνεται το γεγονός ότι η Μπενφίκα έχει ένα ελκυστικό και επιθετικό στιλ παιχνιδιού, ενώ φημίζεται για το ότι εξελίσσει νεαρά ταλέντα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπενφίκα ηττήθηκε 2-1 από την Τσέλσι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (στις 16 Μαΐου) με γκολ στην εκνποή, έχασε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας από την Πόρτο στις 19 Μαΐου και την τελευταία αγωνιστική (σ.σ. οι «δράκοι» είχαν νικήσει 2-1 την Μπενφίκα την προτελευταία αγωνιστική με γκολ στις καθυστερήσεις και είχαν πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία), ενώ ηττήθηκε 2-1 από την Γκιμαράες στον τελικό του Κυπέλλου, μία εβδομάδα αργότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.