Τον ακραίο αμυντικό Σιλβίο Ασεβέντο της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ. Οι δυο μεγάλες ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την απόκτησή του, με τους "αετούς" να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, λόγω συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τον ακραίο αμυντικό Σιλβίο Ασεβέντο της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ. Οι δυο μεγάλες ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την απόκτησή του, με τους “αετούς” να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, λόγω συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο 25χρονος αμυντικός που παίζει με την ίδια ευχέρεια και στα δυο άκρα, δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην ενδεκάδα της Ατλέτικο και τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την οποία σημείωσε 2 γκολ σε 17 συμμετοχές. Οι δυο πορτογαλικές ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τον παίκτη και από το επιτυχημένο του πέρασμα από την Μπράγκα τη σεζόν 2010-2011 (πριν είχε φορέσει τη φανέλα της Ρίο Αβε).