Καρέτσας: Το σόου του 16χρονου απέναντι στην Σταντάρ! (videos)

Απίθανη εμφάνιση από τον 16χρονο ομογενή άσο, του έλειψε μόνο το γκολ...

Γκενκ και Στανάρ Λιέγης άρχισαν τη νέα σεζόν του βελγικού πρωταθλήματος μένοντας στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, λόγω της εκπληκτικής απόδοσης του Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Ο 16χρονος άσος, που όπως έχετε διαβάσει στη συνέντευξή του στον Κωστή Μπότσαρη, έχει υποσχεθεί ότι θα παίξει μία μέρα στον ΠΑΟΚ, ήταν εκπληκτικός σήμερα (28/07) και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σκοράρει.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από το «sofascore», είχε 0.98 xG, όμως δεν μπόρεσε να βρει το πρώτο του τέρμα, καθώς στο 24′ είδε τον Λόρενς να κάνει ένα εκπληκτικό τάκλιν πάνω στην γραμμή και να του το στερεί. Παράλληλα ήταν εκ νέου άτυχος στο 43′, όταν το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι!

Ακόμη, ήταν η κύρια απειλή και στη δημιουργία της ομάδας του, με πέντε πάσες «κλειδιά» και 0.42 xA! Είχε συνολικά 83 επαφές με την μπάλα και 81% εύστοχες πάσες (43/53), με τέσσερες από τις δέκα σέντρες που επιχείρησε να βρίσκουν συμπαίκτη του.

Παρά τα όσα εκπληκτικά έκανε εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν μπόρεσε να αποτρέψει το τελικό 0-0, με τον Τύπο να επικεντρώνεται στην εξαιρετική εμφάνισή του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.