Γκενκ-Βέστερλο 1-0: “Χρυσή” αλλαγή και σόου Καρέτσα!

Με τον Ζάτλμπεργκερ να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και τον 16χρονο Καρέτσα να έχει εντυπωσιακή παρουσία, η Γκενκ επιβλήθηκε με 1-0 της Βέστερλο για την 6η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της στο βελγικό πρωτάθλημα πέτυχε η Γκενκ, αφού η ομάδα του Τόρστεν Φινκ επιβλήθηκε της Βέστερλο με 1-0 στην εκκίνηση της 6ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, έχοντας ως άξονα στο παιχνίδι τους τον 16χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα, που δεν έχανε την ευκαιρία να δείχνει το ταλέντο του σε κάθε επαφή με την μπάλα.

H Γκενκ έφτασε κοντά στο γκολ στο 63′ με τον Αροκοντάρε να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, αλλά στο 81′ από το λάθος του Μπολάτ ο Ζάτλμπεργκερ (είχε περάσει ως αλλαγή δευτερόλεπτα νωρίτερα) διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Το σύνολο του Φινκ έφτασε τους 10 βαθμούς σε 5 αγώνες, ενώ η Βέστερλο μετά το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος δεν έχει νίκη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.