Κόρτραϊκ-Κλαμπ Μπριζ 0-3: Άνετο «διπλό» στο δυτικό Βέλγιο (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 3-0 την Κόρτραϊκ στο «Γκούλντενσπορεν» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Χανς Βανάκεν. Ο αρχηγός της πρωταθλήτρια σημείωσε δυο γκολ (13’ και 90+3’), ενώ είχε και ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας, το οποίο σημείωσε ο Ταλμπί στο 83’. Ο 32χρονος μέσος έφτασε τα 129 γκολ σε 457 ματς με τη φανέλα της Μπριζ, ενώ έχει και 94 ασίστ. Δοκάρι είχε ο Χρήστος Τζόλης στο 72’, φτάνοντας κοντά στο τέταρτο γκολ του με τη φανέλα της βελγικής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ζιλ Ντιουέλ, όταν ήταν στο 1-0, όμως ο Σιμόν Μινιολέ έκανε την επέμβαση του αγώνα και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Με την 48η νίκη της σε 78 ματς κόντρα στην Κόρτραϊκ και τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα, η Μπριζ έφτασε τους 13 βαθμούς και έπιασε στην κορυφή την Γκενκ, η οποία έχει επίσης 13 βαθμούς σε έξι ματς. Η Κόρτραϊκ έμεινε στους επτά βαθμούς, μετά την τέταρτη φετινή της ήττα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.