Άντερλεχτ-Βέστερλο 2-2: Παρέμεινε αήττητη χάρη στον Στρόικενς! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε


Στο πρώτο ημίχρονο η Άντερλεχτ μπήκε καλύτερα από τη Βέστερλο, η οποία σε κάθε επίθεσή της όμως ήταν πιο επικλίνδυνη από τους γηπεδούχους. Παρ’ολα αυτά στο 9ο λεπτό ο Ντράιερ έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στον συμπαίκτη του τον Βάσκες και να αιφνιδιάζει τον Μπολάτ για το 1-0.

Στη συνέχεια η Βέστερλο ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της είχε σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες “έβγαλε” ο εντυπωσιακός Κούσεμανς για να έρθει η ισοφάριση στο 38′ με τον Μπαϊράμ ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από φάουλ του Χάσπολατ και εκπληκτική επέμβαση του Κούσεμανς.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρίμερς έριξε μέσα όλα του τα “όπλα” αλλά το γκολ το πέτυχε η Βέστερλο που έκανε ένα πολύ έξυπνο και γεμάτο ένταση παιχνίδι. Στο 60ό λεπτό από ένα γέμισμα στην περιοχή ο Κούσεμανς έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Βούσκοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Άντερλεχτ για το 1-2. Ο 17χρονος πέτυχε το 2ο του φετινό γκολ και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Πάντως αυτό το γκολ δεν χάρισε και τη νίκη στη Βέστερλο καθώς η Άντερλχτ ισοφάρισε με τον Στρόικενς ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ανγκούλο και τον Ασιμέρου στο 84′. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα με το 2-2 επί της ουσίας να μην ικανοποιεί την Άντερλεχτ αλλά και τη Βέστερο που θα μπορούσε με αυτή την εμφάνιση να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.