Αντβέρπ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-0: Αναρρίχηση! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ αλλά είχε σημαντικές αξιομνημόνευτες στιγμές. Μόλις στα 36 δευτερόλεπτα η Αντβέρπ άνοιξε το σκορ με τον Κερκ, αλλά ο Βίσερ ακύρωσε το γκολ καθώς μετά από έλεγχο του VAR, είχε “χάσει” φάουλ του σκόρερ στον Σαντίκι πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 17′ ο Οντρεϊκά είχε δοκάρι για την Αντβέρπ, ενώ στο 26′ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάνσεν ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ αστοχώντας στο τέταρτο από τα έξι τελευταία πέναλτι που έχει εκτελέσει.

Η Ουνιόν άρχισε να ανεβαίνει λίγο στο γήπεδο προς το τέλος του ημιχρόνου και απείλησε με δύο κεφαλιές, μία του Ροντρίγκες στο 32′ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και μία του Μακάλιστερ με την οποία ανάγκασε τον Λάμενς σε εντυπωσιακή επέμβαση για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Αντβέρπ άνοιξε το σκορ με τον Γιάνσεν, ο οποίος από μοιραίος έγινε ωραίος και εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-ασίστ του Οντρεϊκ’α για να κάνει το 1-0 από τη μικρή περιοχή στο 53′. Σα να μην έφτανε μόνο αυτό για την Ουνιόν, ο Μακάλιστερ έκανε απρόσεχτο μαρκάρισμα στον Οντρεϊκά στο 60′ και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Δύο λεπτά μετά ήρθε και το γκολ του Τσέρι με το οποίο η Αντβέρπ ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.