Σταντάρ Λ.-Ουνίον Σ.Ζ. 0-0: Της αμύνης τα παιδιά (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Σταντάε Λιέγης, καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με εξαιρετικό Επολό κράτησε στο "μηδέν" την Ουνιόν η οποία έχει να σκοράρει σε ροή αγώνα από τις 10 Αυγούστου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σταντάρ Λιέγης μπήκε με σκοπό να δισατηρήσει την καλή αμυντική της λειτουργία (μόλις 3 γκολ παθητικό) απέναντι σε μια ομάδα που είχε πρόβλημα στο σκορ. Η Ουνιόν είχε να σκοράρει από τις 18 Αυγούστου όταν είχε σκοράρει με πέναλτι και σε κανονική ροή αγώνα από τις 10 Αυγούστου. Έτσι οι φάσεις ήταν λιγοστές (καμία στο πρώτο ημίωρο)με τον Επολό να στέκεται στο ύψος του και να μην επιτρέπει κυρίως σε Φουσεϊνί και Ιβάνοβιτς να βρουν δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τον Επολό να συνεχίσει να σταματά τον Ιβάνοβιτς και να κρατά το “μηδέν” στην εστία του, ενώ και από την άλλη μια ευκαιρία είχε και ο Έκερτ για τους γηπεδούχους, για να τον νικήσει ο πρώην συμπαίκτης του στην Ουνιόν, ο τερματοφύλακας Μόρις. Στο 81′ ο Φουσεϊνί παραλίγο να σκοράρει με την κόντρα που έβαλε στον γκολκίπερ Επολό, αλλά η μπάλα πήρε αντίθετα φάλτσα και δεν κατέληξε εντός εστίας.

Τίποα δεν άλλαξε ως το τέλος με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουδετερώνονται και να μένουν στο στείρο 0-0. Στο τελευταίο πεντάλεπτο μπήκε στο παιχνίδι και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος για τη Σταντάρ Λιέγης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.