Σαρλερουά-Κλαμπ Μπριζ 1-1: Βαθμός εμπειρίας για την πρωταθλήτρια! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Μπριζ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Σαρλερουά, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Βανάκεν το γκολ του Γκιαγκόν παρά το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 55'.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπριζ ήταν η μόνη ομάδα που απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Χρήστο Τζόλη που δημιούργησε τις δύο φάσεις και είχε τη μία με σουτ να εξουδετερώνει ο Κονέ. Από την άλλη η Σαρλερουά δε απείλησε καθόλου καθώς θέλησε να βασιστεί στην καλή της άμυνα ειδικά στο “σπίτι” της.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκε πιο συγκεντρωμένη και στα πρώτα λεπτά έκανε δύο φάσεις εκ των οποίων η μία στα δίχτυα. Πρώτα με τον Καμαρά που το σουτ του απέκρουσε ο Μινιολέ, ο οποίος δεν είχε απάντηση στο τελείωμα του Γκιαγκόν από τη σέντρα του Μπερνιέ στο 48′. Στο 51′ ο Τζόλης είχε ευκαιρία για το 1-1 αλλά το σουτ του έφυγε μόλις άουτ.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά για τη Μπριζ, στο 55′ ένα απρόσεχτο τάκλιν του Ονιεντίκα με τα δύο πόδια στον Καμαρά απέφερε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Νιγηριανό αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 65′ πάντως η Μπριζ θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση όταν μετά από νέα πάσα του Τζόλη ο Ντε Κάιπερς βρέθηκε απέναντι από τον Κονέ που ήταν και πάλι νικητής.

Η Μπριζ το πάλεψε το ματς και πήρε βαθμό χάρη στους δύο πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας. Αρχικά ο Μινιολέ νίκησε σε τετ α τετ τον Νταμπάγκ κρατώντας το σκορ στο 1-0 στο 86′ και στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό γκολ ο αρχηγός και σημαία της ομάδας, ο Βανάκεν ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.