Φοβερό ματς για την 11η αγωνιστική, με πέντε γκολ, δύο αποβολές και πολλές ευκαιρίες ανάμεσα σε Γκενγκ και Σιντ Τρούιντεν!

Η Σιντ Τρούιντεν έδειξε πως θέλει να κρατήσει μπάλα και να ψάξει για το γκολ, ωστόσο τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους αρκετά νωρίς στο παιχνίδι. Στο 13 ο Αροκοντάρε βρέθηκε στο έδαφος από την επαφή με τον Τανιγκούτσι με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Ιάπωνα. Ο VAR αφού εξέτασε τη φάση, αποφάσισε πως δεν υπάρχει πέναλτι με την επαφή να έχει έρθει έξω από την περιοχή και παράλληλα ακύρωσε την κίτρινη κάρτα, δείχνοντας την κόκκινη στον Τανιγκούτσι.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γκενκ έφτασε στο γκολ στο 18 με τον Μπόνσου Μπα να στρώνει την μπάλα στον Αροκοντάρε που δεν είχε πρόβλημα σε κενή εστία να κάνει το 1-0. Στο 31 ο Στόικερς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η Σιντ Τρούιντεν βρήκε απάντηση στο 34. Ο Πατρίς έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Μπερτατσίνι και αυτός μείωσε σε 2-1. Οι γηπεδούχοι πάντως, έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Αλ Ουαντί στο 45 με ασιστ του Αροκοντάρε!

Καλός ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σιντ Τρούιντεν, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με δεύτερο γκολ του Μπαρτατσίνι, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για να πετύχουν και τέταρτο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες στο 90+5, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινης κάρτας του Μπραχίμι για φάουλ στον Χροσόφσκι.

Γκενγκ: Φαν Κρόμπρουκ, Σαντίκ, Ελ Ουαντί(78 Ενκούμπα), Σμετς, Καγιέμπε, Μπόνσου Μπα(78΄Σορ), Χέινεν, Μπανγκουρά. Στόικερς(84΄Στέρνμπεργκ), Χροσόφσκι. Αροκοντάρε(85΄Γκιου Ο)

Σ. Τρούιντεν: Κοκούμπο, Φαν Χέλντεν, Τανιγκούτσι, Ίτο(78 Γιαμαμότο), Γκοντό(87΄Φεράρι), Πατρίς, Φουτζίτα(87΄Ντελπούπο), Ογκάβα, Μπερτατσίνι(78 Μπαρνς), Μπραχίμι, Ζαχιρολέσλαντ(24΄ Φανβέσεμελ)