Χατ τρικ ο Καρέλης, Ευρώπη η Γκενκ

Με τον Νίκο Καρέλη να κάνει πράγματα και θαύματα σημειώνοντας τρία γκολ, η Γκενκ συνέτριψε 5-1 τη Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη (έμεινε στον πάγκο), αν΄/ετρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Europa League της νέας περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 17' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα.

Με τον Νίκο Καρέλη να κάνει πράγματα και θαύματα σημειώνοντας τρία γκολ, η Γκενκ συνέτριψε 5-1 τη Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη (έμεινε στον πάγκο), αν΄/ετρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Europa League της νέας περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 17′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα.

Οι Ελληνας επιθετικός ήταν καταπληκτικός. Στο 17′ έβγαλε ασίστ στον Σαματά από την Τανζανία, ο πορτιέρο της βαλλόνικης ομάδας τον ανέτρεψε, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έδωσε την ευκαιρία στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να πετύχει το πρώτο του γκολ ευστοχώντας στο πέναλτι. Επτά λεπτά αργότερα, Οι Φλαμανδοί ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπέιλι και προσπάθεια του Σαματά. 

Και ενώ όλα έδειχναν χαμένα για τη Σαρλερουά, τελικά έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης. Ο Τενμόν στο 40′ έβγαλε σέντρα και ο μόνιμος σκόρερ Ζερεμί Περμπέ με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη σε ό,τι αφορά το πρώτο ημίχρονο και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντι Γουόλς σημείωσε το 3-1.

Ακόμα και έτσι, όμως, η ομάδα της Φλάνδρας δεν είχε σκορ πρόκρισης. Φρόντισε, όμως, ο Νίκος Καρέλης γι αυτό. Στο 56′ ο Σαματά έβγαλε πάσα στον διεθνή άσο και ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε και πάλι ο ίδιος στο 71′ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, έχασε ευκαιρία για να σημειώσει και τέταρτο γκολ, ενώ στο 78′ αντικαταστάθηκε γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της Γκενκ.  

Το αποτέλεσμα
Γκενκ – Σαρλερουά 5-1
1-0 (20) πέναλτι Καρέλης
2-0 (27) Σαματά 
2-1 Περμπέ (40)
3-1 (45+3) Γουόλς
4-1 (56) Καρέλης
5-1 (71) Καρέλης

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής του πορτιέρο Πενετό στο 17′ και του Μπαμπί στο 93′


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.