Καλό παιχνίδι έγινε στο "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ" με την Αντερλεχτ να προηγείται 1-0 της Γάνδης, να χάνει ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλο γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ισοφάρισαν και απείλησαν στο τέλος να φύγουν με το "διπλό".

Καλό παιχνίδι έγινε στο “Κόνσταντ Βάντεν Στοκ” με την Αντερλεχτ να προηγείται 1-0 της Γάνδης, να χάνει ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλο γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ισοφάρισαν και απείλησαν στο τέλος να φύγουν με το “διπλό”. 

Μέχρι πέρσι, η Γάνδη μετρούσε μηδέν (!) νίκες στις 29 τελευταίες της αναμετρήσεις με την Αντερλεχτ ανεξαρτήτου έδρας. Την περασμένη σεζόν, όμως, στην πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας της, η οποία τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πέτυχε δυο νίκες κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο και φέτος ξεκίνησε με “Χ” δείχνοντας ότι η “κατάρα” έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με τον Σίλα, ενώ είχαν δοκάρι με τον Ντεφούρ και δυο ευκαιρίες με τον Τιέλεμανς. Η ομάδα της Φλάνδρας άρχισε σιγά σιγά να ισορροπεί το ματς και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντεπουάτρ, ο οποίος στη συνέχεια έφθασε άλλες δυο φορές κοντά στο γκολ σκοντάφτοντας, όμως,  πάνω στον Προτό. Η ανατροπή θα μπορούσε να είχε γίνει αν ο Μιλίτσεβιτς ήταν λιγάκι πιο τυχερός σε δυο εκτελέσεις φάουλ που επιχείρησε.

Το αποτέλεσμα
Αντερλεχτ – Γάνδη 1-1
1-0 (12) Σίλα
1-1 Ντεπουάτρ (60)