Οι ποδοσφαιριστές της Αλ Νασρ φοβούνται τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αποκαλυπτικός ο Άλεξ Τέλες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μποταφόγκο ανέφερε γιατί οι συμπαίκτες του «CR7» αποφεύγουν να τρώνε μαζί του.

Δεν παρατά το ποδόσφαιρο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος διεθνής αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα ο 39χρονος ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να φροντίζει τη διατροφή, αλλά και το σώμα του.

Ο Άλες Τέλες αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του «CR7» στην Αλ Νασρ φοβούνται να τον καλέσουν για φαγητό εκτός γηπέδου, λόγω των διατροφικών του συνηθειών. Ο Βραζιλιάνος της Μποταφόγκο παραχώρησε συνέντευξη στη «Globo Esporte» και είπε:

«Έχει το δικό του γεύμα. Το φαγητό είναι διαφορετικό, ο διατροφολόγος έρχεται με το φαγητό ήδη σερβιρισμένο. Τι τρώει; Φυσικά πράγματα, σολομό, κινόα, αβοκάντο… Μετά κοιτάζει τα πιάτα των άλλων ποδοσφαιριστών σ’ λενα υγιεινό αστείο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στην αρχή τα παιδιά φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό, γνωρίζουμε πόσο φιτ είναι, πόσο του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και όλοι θέλουν να ακολουθούν καλά παραδέιγματα. Τρώει πρωτεϊνή μετά το δείπνο, ύστερα από 15 μέρες υπήρχαν 20 πρωτεϊνές στο τραπέζι. Όλοι ρωτούσαν τον διατροφολόγο για εκείνον αν υπήρχε κάτι μαγικό μέσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.