Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιμένει ότι επικεντρώνεται στο να είναι το τέλειο μέλος της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Νασρ αντί να συλλέγει περισσότερα ατομικά ρεκόρ στο λυκόφως της καριέρας του.

Ο 39χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» πέντε φορές, σκόραρε χθες (30/9) στη νίκη 2-1 της Αλ Νασρ επί της Αλ Ραγιάν του Κατάρ στον αγώνα της AFC Champions League (β’ όμιλος).

Ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις υπό τον νέο προπονητή Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αντικατέστησε τον Λουίς Κάστρο τον περασμένο μήνα.

«Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο ματς όπως όλα τα ματς στο AFC Champions League, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αμυνθήκαμε καλά για να εμποδίσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει εύκολες ευκαιρίες», είπε ο Ρονάλντο σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν έχει σημασία πια αν είμαι ο καλύτερος ή όχι, δεν με νοιάζει πια αυτό. Είναι καλό για έναν παίκτη να βάζει γκολ, αλλά για μένα είναι καλύτερο να κερδίζει η ομάδα.

Έχω συνηθίσει να σπάω ρεκόρ και δεν τα ψάχνω πια. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα τώρα είναι να απολαμβάνω και να βοηθάω τον Αλ Νασρ και τους συμπαίκτες μου να κερδίσουν», τόνισε.

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε μία μόνο σεζόν στη Σαουδική Pro League τον περασμένο Μάιο με 35 γκολ.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας σημείωσε επίσης το 901ο γκολ της καριέρας του σε μια νίκη 2-1 επί της Σκωτίας στο Nations League τον περασμένο μήνα.

«Το γκολ μου κόντρα στην Αλ Ραγιάν ήταν διαφορετικό και σημαντικό γιατί ο πατέρας μου θα το χαιρόταν αν ζούσε, καθώς σήμερα (σ.σ; χθες) ήταν τα γενέθλιά του», πρόσθεσε ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.