Συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν τον Κράνιτσαρ να συνεχίζει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς Λάτσιο, Ρόμα και Γιουβέντους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κροάτη.

Συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Κράνιτσαρ να συνεχίζει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, για τον Κροάτη άσο της Τότεναμ έχουν ενδιαφερθεί η Λάτσιο, η Ρόμα και η Γιουβέντους.

Ο Κράνιτσαρ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «Σπερς», αλλά φέτος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες τους, με αποτέλεσμα να σκέφτεται τη φυγή.

«Ο Νίκο δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ. Θέλει να παίζει και είναι κρίμα ένας παίκτης του δικού του επιπέδου να μένει στον πάγκο», δήλωσε ο μάνατζερ του 26χρονου άσου Αντριαν Αλιάι.

«Είναι πιστός στην ομάδα και έχει συμβόλαιο, αλλά είναι δύσκολο γι’ αυτόν. Εχουν ενδιαφερθεί και ορισμένες ομάδες γι’ αυτόν, η Λάτσιο, η Ρόμα και η Γιουβέντους, όπως επίσης και κάποιες άλλες από την Ισπανία και τη Γερμανία. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο για έναν ποδοσφαιριστή με τη δική του ποιότητα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον προπονητή του για να αποφασίσει για το μέλλον του. Μετά από αυτή τη συνάντηση, θα ξέρουμε τι θα συμβεί», πρόσθεσε.