Δεν γυρίζει ο Βιβιάνο

Ο Εμιλιάνο Βιβιάνο τόνισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ για να είναι αλλαγή.

Ο Εμιλιάνο Βιβιάνο τόνισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ για να κάθεται στον πάγκο, παρόλο που θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Μπολόνια με τη μορφή συνιδιοκτησίας με τους “νερατζούρι” και φέτος έχει παίξει και στα 35 ματς του πρωταθλήματος.

“Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να είμαι δεύτερος τερματοφύλακας στην Ίντερ. Δεν θα ήταν χρήσιμο σε κανέναν. Αν το μέλλον μου είναι στην Μπολόνια, θα το συζητήσω με τους δύο συλλόγους, που έχουν τα δικαιώματα μου, το καλοκαίρι”, είπε ο Βιβιάνο.

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ο 25χρονος Ιταλός διεθνής απάντησε: “Αν ήταν να πάω στο εξωτερικό, θα προτιμούσα να πάω στην Αγγλία. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και γιατί είναι μια διαφορετική εμπειρία ζωής. Είναι μια χώρα που με συναρπάζει”.

Ενώ σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ίντερ, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιθανό. “Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω το Λιονέλ Μέσι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που φοβίζει κάθε τερματοφύλακα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.