Εντονο είναι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport»

Εντονο είναι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου Χοσέ Σέγκι αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους της «Μεγάλης Κυρίας».    

Ως γνωστόν, οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν διάφορες λύσεις για την επίθεσή τους και έχουν γράψει το όνομα του 22χρονου παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή της λίστας με τους μεταγραφικούς στόχους τους.

Ο Σέγκι βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία για το ραντεβού με τον γενικό διευθυντή της Γιούβε Τζουζέπε Μαρότα όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως, σε δηλώσεις του την Πέμπτη, ο ίδιος ο Αγουέρο επέμεινε ότι είναι ευχαριστημένος στην Ατλέτικο και ότι δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει το «Βιθέντε Καλδερόν», αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει γνώμη. Το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το 2014, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 45 εκατ. ευρώ.