Σίγουρος πως δε θα υπάρξει πρόβλημα στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της Γιουβέντους με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, εμφανίστηκε ο Αντρέα Ανιέλι.

Σίγουρος πως δε θα υπάρξει πρόβλημα στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της Γιουβέντους με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, εμφανίστηκε ο Αντρέα Ανιέλι. Ο πρόεδρος της «γηραιάς κυρίας» τόνισε πως επιθυμία τόσο του παίκτη, όσο και της διοίκησης είναι να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Χαρακτηριστικά, ο Ανιέλι δήλωσε: «Συναντηθήκαμε τον Ιανουάριο με την υπόσχεση μα μιλήσουμε και πάλι στο τέλος της σεζόν. Ο Αλεσάντρο μου είπε ότι θέλει να συνεχίσει να είναι ο αρχηγός της Γιουβέντους και πως θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα στο νέο γήπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Αυτά τα λόγια με έκαναν ευτυχισμένο και η υπογραφή του ήταν μια απλή υπόθεση. Ο Ντελ Πιέρο μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα μέσα στο γήπεδο και να στείλει το δικό του μήνυμα. Θα μας βοηθήσει πολύ την επόμενη σεζόν και για μας θα είναι λύτρωση. Αυτή η υπογραφή είναι πολύ σημαντική. Ο Αλεσάντρο και εγώ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για αρκετό καιρό, έχουμε ουσιαστικά μεγαλώσει μαζί».