«Ο Μπαλοτέλι προκαλεί»

Την άποψη ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι προκαλεί με τη συμπεριφορά του ρατσιστικές εκδηλώσεις εις βάρος του εξέφρασε ο δήμαρχος της Βερόνας Φλάβιο Τόζι.

Την άποψη ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι προκαλεί με τη συμπεριφορά του ρατσιστικές εκδηλώσεις εις βάρος του εξέφρασε ο δήμαρχος της Βερόνας Φλάβιο Τόζι.
 
Ο Τόζι, μέλος του κόμματος της Λέγκας του Βορρά, έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, εν όψει της άφιξης του Μπαλοτέλι με την αποστολή της Μίλαν στη Βερόνα για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Οι οπαδοί της έχουν τιμωρηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά στο παρελθόν και εκφράζονται φόβοι ότι θα προκαλέσουν νέο επεισόδιο.
 
«Δεν ξέρω αν μπορώ να διαβεβαιώσω τον Μπαλοτέλι ότι θα είναι ασφαλής στη Βερόνα. Ξέρω όμως ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ για να βελτιώσει τη συμπεριφορά των οπαδών. Αν κάποιος φερθεί ανόητα, θα είναι μειοψηφία», δήλωσε ο Τόζι.
 
«Ωστόσο, αν ο Μπαλοτέλι προκαλέσει τον κόσμο λίγο λιγότερο αυτή τη φορά, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί μαύροι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν όλοι προβλήματα με τους αντίπαλους οπαδούς. Ο Μπαλοτέλι έχει ταλέντο στο να κάνει τον εαυτό του αντιπαθητικό στους άλλους», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.