Η Σιένα, που κέρδισε ήδη την άνοδο στη Serie A, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε μια συμφωνία του προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, με τη Γιουβέντους.

Η Σιένα, που κέρδισε ήδη την άνοδο στη Serie A, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε μια συμφωνία του προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, με τη Γιουβέντους, προκειμένου μέσα στο καλοκαίρι να αναλάβει την ομάδα του Τορίνο. Ο 42χρονος Κόντε, πρώην παίκτης και αρχηγός της Γιουβέντους (1991-2004), που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Σιένα, εμφανίζεται ως φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Τορίνο, αντικαθιστώντας το Λουίτζι Ντελνέρι. 

«Αν η Γιουβέντους θέλει τον Ντελνέρι θα πρέπει να το αποφασίσει γρήγορα, επειδή πρέπει κι εμείς να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Τζιόρτζιο Περινέτι, αθλητικός διευθυντής της Σιένα και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρός μας σέβεται την επιθυμία του Κόντε και είναι στην ευχάριστη θέση να τον αφήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Στη Σιένα ο Κόντε έκανε πολύ καλή δουλειά. Η Γιουβέντους θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει».