“Ο Λεονάρντο μένει στην Ίντερ”

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, τόνισε πως ο Λεονάρντο θα παραμείνει στο "τιμόνι" και την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, τόνισε πως ο Λεονάρντο θα παραμείνει στο “τιμόνι” και την επόμενη σεζόν. Αφού ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τα κατάφερε με τους “νερατζούρι”, ο Λεονάρντο κλήθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα δεν ήρθε για πρώτη φορά μετά από πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα στην Ιταλία να αναφέρουν πως με το τέλος της σεζόν ο “Λεο” θα αποχωρήσει από την ομάδα. Την τελευταία στιγμή η Ίντερ έσωσε την χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου και παράλληλα “σώθηκε” και ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

“Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Λεονάρντο και τους παίκτες του που απέδειξαν πως ‘πεινάνε’ ακόμα για τίτλους”, σχολίασε ο Μοράτι μετά τον τελικό. Ενώ για τις φήμες που θέλουν τον Αντρέ Μπόρας να βρίσκεται στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, τόνισε: “Με σιγουριά μπορώ να σας πω πως ο Μπόας έρχεται για εμάς. Τον ξέρουμε πολύ καλά, είναι πολύ ταλαντούχος τεχνικός αλλά εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω τον προπονητή μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.