Φετφατζίδης: «Έίμαι έτοιμος για το Καμπιονάτο»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παρουσιάστηκε την Πέμπτη επίσημα από τη Τζένοα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους «γκριφόνι».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παρουσιάστηκε την Πέμπτη επίσημα από τη Τζένοα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους «γκριφόνι».

Ο διεθνής άσος, ο οποίος θα φορά το νούμερο «18» και στη Τζένοα, απευθύνθηκε για πρώτη φορά στα ιταλικά ΜΜΕ, με τον σύλλογο να τον παρουσιάζει μαζί με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των τελευταίων ημερών Ρικάρντο Σεντουριόν.

Μιλώντας για την απόκτηση του «Φέτφα», ο αθλητικός διευθυντής Ντανιέλε Ντέλι Κάρι τόνισε: «Η διαπραγμάτευση για τον Φετφατζίδη ήταν η πιο δύσκολη. Και αυτός και ο Σεντουριόν είναι δύο καλοί παίκτες και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής».

Ο ίδιος ο Φετφατζίδης, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Τζένοα από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις, αφού διευκόλυνε τους Ιταλούς λέγοντάς τους να τον φωνάζουν απλά…«Φέτφα», δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί από το προσεχές κιόλας παιχνίδι, που δεν είναι άλλο από το ντέρμπι με τη Σαμπντόρια.

«Είμαι έτοιμος να παίξω στο ντέρμπι, έχω κάνει ήδη προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.  Τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια για κάθε ποδοσφαιριστή, θα κάνουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη», είπε ο «Φέτφα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην θέση που αγωνίζεται, αλλά και στον άνθρωπο που του έδωσε την πρώτη ευκαιρία στον Ολυμπιακό:  «Συνήθως αγωνίζομαι δεξιά, αλλά οπωσδήποτε είμαι στη διάθεση του προνητή αν χρειαστεί να αλλάξω θέση. Ο πρώτος τεχνικός που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στον κόσμο των επαγγελματικών ποδοσφαιριστών ήταν ο Ζίκο. Έχουν ακουστεί πολλά για μένα, αλλά τώρα θέλω να μιλήσω στο γήπεδο.

Νιώθω έτοιμος να παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ήρθα εδώ με μεγάλη επιθυμία για να μάθω, να βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα να βοηθήσει εμένα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στην αρχαιότερη ποδοσφαιρική ομάδα της Ιταλίας».

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε ότι μίλησε με τον πρώην παίκτη της Τζένοα και νυν της Ντόρτμουντ Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος του είπε τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη:

«Μίλησα με τον Παπασταθόπουλο και μου είπε ότι η Γένοβα είναι μία πανέμορφη πόλη και η Τζένοα ένας μεγάλος σύλλογος. Πρέπει όμως να δουλέψω σκληρά γιατί οι ”τιφόζι” είναι πολύ παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στους ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.