Σε επαφή ο Λουίς Ενρίκε με Ρόμα

Συνεχίζονται οι συζητήσεις της Ρόμα με τον Λουίς Ενρίκε για μια πιθανή συνεργασία στο προσεχές μέλλον.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις της Ρόμα με τον Λουίς Ενρίκε για μια πιθανή συνεργασία στο προσεχές μέλλον και μετά το τέλος της θητείας του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Μπαρτσελόνα Β’.
 Οι Ρωμαίοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον Μοντέλα το καλοκαίρι με κύριο υποψήφιο τον Λουίς Ενρίκε καθώς η περίπτωση του Ντιντιέρ Ντεσάμπ φαίνεται να απομακρύνεται αφού ο Γάλλος προπονητής θέλει να παραμείνει στην Μαρσέιγ.

Ο 41άχρονος πρώην Ισπανός μέσος αποκάλυψε πως έχει μιλήσει τόσο με τον σύλλογο της Serie A όσο και με τον συνάδελφο του Πέπ Γκουαρντίολα που τον συμβούλεψε πως η προοπτική της Ρόμα  θα ήταν πολύ καλή για αυτόν.

«Ο Πεπ και εγώ μιλήσαμε για αυτό το ενδεχόμενο και ο ίδιος μου είπε η Ρόμα είναι μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα και πως για μένα θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Εγώ ακόμα διαπραγματεύομαι με αυτούς αλλά δεν θα πω τίποτα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», τόνισε ο Λουίς Ενρίκε σε ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα».

Ενώ για το τι σκέφτεται να κάνει στο μέλλον αν δεν υπάρξει καμία συμφωνία με κάποια ομάδα, σχολίασε: « Αν δεν προπονήσω κάποια ομάδα φέτος τότε θα ασχοληθώ με την οικογένεια μου και τα χόμπι μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.