Σνάιντερ: «Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον μου»

Μόλις πριν από 48 ώρες ο Γουέσλι Σνάιντερ δήλωσε πιστός στην Ιντερ. Πολύ σύντομα, όμως, άλλαξε γνώμη και σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Κυριακή στην "Gazzetta dello Sport".

Μόλις πριν από 48 ώρες ο Γουέσλι Σνάιντερ δήλωσε πιστός στην Ιντερ. Πολύ σύντομα, όμως, άλλαξε γνώμη και σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Κυριακή στην “Gazzetta dello Sport”, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης! «Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον μου. Ενα είναι σίγουρο: αν μείνω στην Ιντερ, θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους» δήλωσε ο Ολλανδός MVP των “νερατζούρι” την περίοδο 2009/2010, όταν κατέκτησαν το τρεμπλ.

Ο Σνάιντερ αποτελεί μεταγραφικό στόχο των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, που άρχισαν να επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητές τους, όταν προχθές υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει από την Ιντερ. Σήμερα, όμως, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. «Πέρασα πολύ καλά στην τελευταία σεζόν, παρότι δεν είχαμε ανάλογες επιτυχίες. Αγαπώ την Ιντερ με όλη μου την καρδιά» πρόσθεσε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2015.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.