Να παραμείνει στη Γιουβέντους και τη νέα σεζόν επιθυμεί ο Φελίπε Μέλο.

Να παραμείνει στη Γιουβέντους και τη νέα σεζόν επιθυμεί ο Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την στάση που κρατάει η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο. Όπως τόνισε δεν είναι διαπραγματευτικό χαρτί και πως δε θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής μέσος τόνισε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Η Γιουβέντους δεν με σέβεται ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση παίρνω. Βλέπω το όνομά μου να εμπλέκεται σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια και δεν ακούω από την ομάδα να διαψεύδει κανένα από αυτά. Επίσης δεν με έχει πάρει κανένα μέλος της διοίκησης τηλέφωνο. Δεν είναι όποιος κι όποιος. Δεν είμαι απλά ένα διαπραγματευτικό χαρτί το οποίο χρησιμοποιείται για να αποκτηθούν άλλοι παίκτες. Θεωρώ ότι είμαι ένας σημαντικός παίκτης για το σύλλογο».

Και συμπλήρωσε: «Ακούω για τον έναν και τον άλλον μέσο, αλλά ξεχνούν ότι χωρίς εμένα στην ενδεκάδα, η ομάδα δεν κέρδισε και πολλά ματς. Έκαναν μόλις ένα λάθος κόντρα στην Πάρμα, αλλά εκτός από αυτό είναι μια σχεδόν τέλεια χρονιά. Πρέπει να δέχτηκα τέσσερις ή πέντε κίτρινες κάρτες συνολικά. Σε προσωπικό επίπεδο, κάλυψα και την περσινή χρονιά. Οι οπαδοί το αναγνώρισαν αυτό και με αγαπούν. Θέλω να μείνω, επειδή αγαπώ τη Γιουβέντους και θέλω να κερδίζω φορώντας τη φανέλα της».