Διαψεύδει για Μπιέλσα ο Μοράτι

Σε άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Μάσιμο Μοράτι να βρίσκεται σε επαφές με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τον πάγκο της Ίντερ, προχώρησε ο πρόεδρος των «νερατζούρι».

Σε άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Μάσιμο Μοράτι να βρίσκεται σε επαφές με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τον πάγκο της Ίντερ, προχώρησε ο πρόεδρος των «νερατζούρι». Η «Gazzeta dello Sport» υποστήριξε πως ο Μοράτι ψάχνει για καινούργιο τεχνικό και για αυτό το λόγο τηλεφώνησε στον Αργεντίνο προπονητή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μιας και ο ίδιος είναι πλέον χωρίς ομάδα.
 
«Αφήστε με να το ξεκαθαρίσω αυτό. Ποτέ μου δεν τηλεφώνησα στον Μπιέλσα. Εμείς έχουμε προπονητή και μάλιστα είναι και πολύ καλός». Ενώ για την περίπτωση του Σνάιντερ και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ίντερ, ο Μοράτι, σχολίασε: « Είμαι έκπληκτος με αυτά τα δημοσιεύματα, μίλησα μαζί του και μου είπε πως είναι κάτι περισσότερο από ευτυχισμένος στην οικογένεια της Ίντερ».
 
Ο Μπιέλσα ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει τα ηνία των «νερατζούρι» όταν απομακρύνθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Αλλά την περίοδο εκείνη ο 54άχρονος προπονητής είχε συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της Χιλής. Έτσι δεύτερη επιλογή ήταν ο Λεονάρντο, με τον Βραζιλιάνο να οδηγεί την ομάδα της Ίντερ στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αλλά και στην κατάκτηση του ιταλικού κυπέλλου. Από την άλλη στο θέμα του Σνάιντερ, ο Ολλανδός άσος έχει δηλώσει πολλές φορές πως όνειρο του είναι να αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Τσέλσι να τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα και να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.