Τα… σημάδια του Σισέ

Τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης συντηρούν τα σενάρια μετεγγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο

Τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης συντηρούν τα σενάρια μετεγγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο. Η ιστοσελίδα «iltempo» γράφει τα ήδη… γνωστά. Ότι οι άνθρωποι της Λάτσιο ψάχνουν τον παίκτη που θα κάνει επιθετικό δίδυμο με τον Κλόζε και ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είναι η ιδανικότερη λύση.

«Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τους δύο ποδοσφαιριστές ; Όλα τα σημάδια δείχνουν Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οικονομική κρίση και έχει ανάγκη για μετρητό! Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι οι ομάδες κυρίως από την Αγγλία που έχουν δείχνει ενδιαφέρον για τον Γάλλο σταρ», αναφέρει το άρθρο.

Η «cittaceleste» ασχολείται με την στυλιστική εμφάνιση του Σισέ: «Αν φτάσει στην Ρώμη θα είναι πάντα καλοντυμένος, μην εκπλαγείτε, μην πανικοβληθείτε. Έχει παράξενη εμφάνιση, σούπερ σταρ, με άλλο στυλ στο μαλλί του που είναι πολύχρωμο. Τα τατουάζ του είναι αρκετά, είναι παίκτης-ράπερ που τραγουδά. Ο Σισέ είναι ένας χαρακτήρας που λατρεύει την μόδα. Μια φορά φόρεσε μια φούστα, είναι μοναδικός ποδοσφαιριστής, ενώ έχει πάρει μέρος και σε ταινίες» γράφει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.