Μένει Ίντερ ο Λούσιο

Τέλος στις φήμες που ήθελαν την Μάλαγα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούσιο από την Ίντερ έβαλε ο ίδιος ο παίκτης.

Τέλος στις φήμες που ήθελαν την Μάλαγα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούσιο από την Ίντερ έβαλε ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος ζήτησε παράλληλα από τη διοίκηση των «νερατζούρι» ένα νέο συμβόλαιο.

Ο 33χρονος αμυντικός θέλει να παραμείνει στο Σαν Σίρο ως το 2014 και να ανανεώσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δυο χρόνια και όχι ένα που σκέφτεται να του προτείνει η Ίντερ.
 
«Θα ήθελα να παραμείνω στην Ίντερ αλλά με την προϋπόθεση ότι το συμβόλαιο μου θα επεκταθεί ως το Ιούνιο του 2014. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα κατακτήσει τα πάντα. Αλλά ο πρόεδρος μας ο Μοράτι θα πρέπει να με εμπιστευτεί και όχι να κοιτάζει την ηλικία μου. Έχω ακόμη μεγάλη δίψα για τίτλους»,τόνισε ο Λούσιο στο «Gazzeta dello Sport».
 
Παράλληλα για το ενδιαφέρον της Μάλαγα σχολίασε: « Δεν πάω στην Μάλαγα γιατί δεν ψάχνω για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο και πολλά λεφτά. Θέλω απλά να κερδίζω τρόπαια και είμαι πεπεισμένος πως θα συμφωνήσουμε με την Ίντερ. Αν έφευγα ποτέ από εδώ τότε θα πήγαινα σε ομάδα που θα έχει ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.