«Δικός» της ο Μποριέλο

Στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάρκο Μποριέλο από την Μίλαν προχώρησε η Ρόμα έναντι 10 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την "Sky sport 24"

Στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάρκο Μποριέλο από την Μίλαν προχώρησε η Ρόμα έναντι 10 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την “Sky sport 24”. Ο 29άχρονος επιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο Ολίμπικο ως δανεικός από τους «ροσονέρι» καθώς με την παρουσία του Ιμπραΐμοβιτς, Πάτο και Ρομπίνιο η θέση του βασικού ήταν ένα μακρινό όνειρο για αυτόν.
 
Ο Ναπολιτάνος στράικερ κατάφερε στο πρώτο μισό της σεζόν να έχει μια πολύ καλή παρουσία αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του λόγω τραυματισμών και κακής αγωνιστικής κατάστασης και έτσι έμεινε στον πάγκο. Μάλιστα υπό την καθοδήγηση και την παρουσία του Βιντσέντζο Μοντέλα στη Ρόμα όλοι πίστευαν πως το καλοκαίρι ο Μποριέλο θα επέστρεφε στην Μίλαν. Παρ’ όλα αυτά τα δεδομένα άλλαξαν καθώς με την έλευση του Λουίς Ενρίκε στους “τζιαολορόσι” ο Ιταλός επιθετικός αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Πάντως καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα και τη συμφωνία αυτή. Σε 32 ματς ο Μάρκο πέτυχε 11 γκολ την εφετινή σεζόν ενώ με την φανέλα της Μίλαν στην οποία ανήκει από το 2008 έχει 37 ματς και 17 τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.