Σύμφωνα με τον ατζέντη του Σέρχιο Αγκουέρο, Μπρούνο Σατίν, οι συζητήσεις με την ομάδα της Γιουβέντους βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Σέρχιο Αγκουέρο, Μπρούνο Σατίν, οι συζητήσεις με την ομάδα της Γιουβέντους συνεχίζονται και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τον Αργεντίνο άσο με τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας» την επόμενη σεζόν.

Το όνομα του 23χρονου επιθετικού έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες το καλοκαίρι αυτό ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτές των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι. Παρ’ όλα αυτά η Γιούβε είναι η μοναδική που συνεχίζει να «κυνηγά» τον παίκτη της Ατλέτικο. Από την άλλη όμως οι «ροxιμπλάνκος» έχουν τονίσει πολλές φορές πως ο Αγκουέρο θα φύγει μόνο με ένα ποσό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ. Για αυτό το λόγο αν η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει να αποκτήσει τον Αργεντίνο τότε θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Οι επαφές με τους «μπιανκονέρι» συνεχίζονται. Ο Αγκουέρο θέλει να μετακομίσει σε ένα μια μεγάλη ομάδα και η Γιουβέντους μπορεί να είναι αυτή. Πραγματικά μας ενδιαφέρει το μεγαλοπρεπές πλάνο που παρουσιάζει η Γιούβε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά αλλά αυτό δεν αρκεί για να υπάρξει κάποια συμφωνία. Σημαντικό ρόλο παίζει πάντα το οικονομικό κομμάτι, πάντως οι πιθανότητες να υπογράψει ο Αγκουέρο, είναι αρκετές»,σχολίασε ο Σατίν επί του θέματος στην «Tuttosport».