«Όχι» στο δανεισμό του Φλοκάρι

Η Πάρμα ζήτησε τον Σέρτζιο Φλοκάρι δανεικό από τη Λάτσιο αλλά το ενδεχόμενο αυτό το απέκλεισε κατηγορηματικά η διοίκηση των «λατσιάλι».

Η Πάρμα ζήτησε τον Σέρτζιο Φλοκάρι δανεικό από τη Λάτσιο αλλά το ενδεχόμενο αυτό το απέκλεισε κατηγορηματικά η διοίκηση των «λατσιάλι». Αυτό που θέλουν είναι να πουλήσουν τον παίκτη για να αδειάσει μια θέση ξένου στην ομάδα τους. Όταν επιτευχθεί αυτό θα τελειώσει λογικά και η συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σίσε που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής  λίστας εν όψει του καλοκαιριού. 
 
«Η Πάρμα θέλει τον Φλοκάρι δανεικό αλλά η Λάτσιο αν αποφασίσει να τον αφήσει τότε θα γίνει για μόνιμα. Αυτή είναι η κατάσταση που ισχύει τώρα και μπορώ να σας πω πως υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο της Λάτσιο χωρίς όμως να βγαίνει κάτι του ουσιαστικό». Ενώ για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Παλέρμο για την απόκτηση του Φλοκάρι, ο ατζέντης του, Κλαούντιο Βιγκορέλι, πρόσθεσε: « Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό, αν υπάρξει κάτι το επίσημο θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.