Προς Ίντερ ο Αλβάρεζ

Η Ίντερ είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Ρίκι Αλβάρεζ από την Βελέζ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μάουρίτσιο Ζαμπαρίνι.

Η Ίντερ είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Ρίκι Αλβάρεζ από την Βελέζ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μάουρίτσιο Ζαμπαρίνι. Ο ίδιος «πάλεψε» για τη μεταγραφή του νεαρού άσου πριν μερικές εβδομάδες αλλά η πρόταση που πραγματοποίησε δεν «συγκίνησε» τους Αργεντινούς.

«Ήμασταν πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε τον Αλβάρεζ από τη Βελέζ αλλά η πρόταση που κάναμε δεν τους άρεσε και έτσι δεν υπήρξε συμφωνία. Αυτό που γνωρίζω είναι πως η Ίντερ μάλλον θα κάνει δικό της τον παίκτη καθώς ξέρω πως έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προσφορά»,τόνισε ο Ζαμπαρίνι στην «Sky Italia».

Από την άλλη η διοίκηση της Βελέζ αποκάλυψε πως οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο άσο είναι η Ρόμα, η Αρσεναλ και η Ίντερ.

«Ο Ρίκι θα μπορούσε να μετακομίσει είτε στην Αγγλία είτε στην Ιταλία και τώρα συζητάμε με πολλούς συλλόγους από αυτές τις δυο χώρες. Μέχρι να υπογράψει, τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά η Ίντερ, η Ρόμα και η Άρσεναλ έχουν το πρώτο λόγο».

Ο Ρίκι Αλβάρεζ είναι γεννημένος στο Μπουένος Αιρες της Αργεντινής, είναι επαγγελματίας από το 2008 και με τη Βελέζ μετρά συνολικά 42 αγώνες και πέντε τέρματα αγωνιζόμενος στη θέση του μεσοεπιθετικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.