Ακουιλάνι: «Θα πανηγυρίσω αν σκοράρω»

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό θα πανηγυρίσει, αν σκοράρει στο ματς της Φιορεντίνα κόντρα στη Γιουβέντους, ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό θα πανηγυρίσει, αν σκοράρει στο ματς της Φιορεντίνα κόντρα στη Γιουβέντους, ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Ο Ιταλός μέσος τόνισε πως το γεγονός πως φόρεσε τη φανέλα της “βέκια σινιόρα” ανήκει στο παρελθόν και πως θέλει να βοηθήσει τους «βιόλα» να φτάσουν στη νίκη. Ο διεθνής παίκτης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους οπαδούς της ομάδας του και στο πόσο θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να ανταποδώσουν την στήριξη που τους προσφέρουν, με μια μεγάλη νίκη.

Αρχικά, ο Ακουιλάνι δήλωσε στο «Rai Sport»: «Υπάρχει μεγάλη δίψα για τη νίκη και πάθος. Αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά για τους οπαδούς. Όμως δεν έχω καμία διάθεση για εκδίκηση. Όλα ανήκουν στο παρελθόν και δεν με απασχολεί πλέον. Θέλω να κάνω μια καλή εμφάνιση και αν σκοράρω θα πανηγυρίσω».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Από τότε που ήρθε στη Φλωρεντία, έχω καταλάβει πως αυτό το ματς είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Οι οπαδοί έχουν τόσο μεγάλο ενθουσιασμό. Θέλουμε να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας προσφέρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.