Η μεγαλύτερη προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, ακούει στο όνομα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, ακούει στο όνομα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο Ολλανδός άσος με δηλώσεις του όμως ξεκαθάρισε πως της δεδομένη χρονική στιγμή τον ενδιαφέρει μόνο ο τελικός του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Μίλαν στο Πεκίνο και για το λόγο αυτό δε θέλησε να πει τίποτα για την επικείμενη του μετεγγραφή στην Αγγλία.

«Είμαι εδώ για ένα πολύ σημαντικό ματς. Είναι μια μεγάλη μάχη και για τις δυο ομάδες. Εδώ στην Κίνα θα γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι. Είμαι σίγουρος πως η Ίντερ μπορεί να παρουσιαστεί πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ»,τόνισε ο Σνάιντερ κατά την άφιξη της ομάδας στην Κίνα.

Τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον παίκτη των «νερατζούρι», γίνεται όλο και πιο έντονο. Μάλιστα σύμφωνα και με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Ίντερ έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση των 35 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει κάνει η Γιουνάιντετ. Πάντως το θέμα αυτό αναμένεται να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας όταν και οι Άγγλοι τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι και με τον Ολλανδό χαφ.