Προτάσεις για την απόκτηση των Τέβες, Άλεξ και Ακουιλάνι είναι έτοιμη να καταθέσει η διοίκηση της Γιουβέντους.

Προτάσεις για την απόκτηση των Τέβες, Άλεξ και Ακουιλάνι είναι έτοιμη να καταθέσει η διοίκηση της Γιουβέντους. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Gazzetta dello Sport”, τονίζοντας ότι οι “μπιανκονέρι” είναι αποφασισμένοι να κινηθούν ακόμη πιο δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή τους στο θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει τον Άλεξ για να συνθέσει ένα σούπερ αμυντικό δίδυμο με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι και άμεσα αναμένεται να γίνει προσφορά 8 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι για τον Βραζιλιάνο. Μετά την αποχώρηση του Σισόκο, ο Ακουιλάνι που αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην “Κυρία” θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης και όπως όλα δείχνουν η οψιόν αγοράς του από τη Λίβερπουλ θα ενεργοποιηθεί.

Στην επίθεση, παρά την απόκτηση του Βούτσινιτς και την παρουσία των Κουαλιαρέλα, Μάτρι, Ιακουίντα και Ντελ Πιέρο, η “Γιούβε” θέλει να κάνει το “μπαμ” με τον Κάρλος Τέβες. Η υπόθεση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά δεν είναι απίθανο να φορέσει ο Αργεντίνος φορ τη φανέλα της ομάδας του Τορίνο.