Άλλο τα φιλικά

Σίγουρος ότι η Ρόμα θα σταθεί στο ύψος της και θα πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εμφανίστηκε ο Νίκολας Μπουρντίσο.

Σίγουρος ότι η Ρόμα θα σταθεί στο ύψος της και θα πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εμφανίστηκε ο Νίκολας Μπουρντίσο. Οι “τζιαλορόσι” γνώρισαν προ ημερών την ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια σε φιλική αναμέτρηση, αλλά ο Αργεντίνος αμυντικός τόνισε ότι το παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση.

“Αύριο, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, αμέσως. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά. Κόντρα στη Βαλένθια κάναμε αφελή λάθη”, είπε ο Μπουρντίσο, ο οποίος μίλησε και για τον νέο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας των Ρωμαίων, Γκαμπριέλ Χάιντσε.

“Έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές. Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιζα στο κέντρο της άμυνας και αυτός στα αριστερά”, είπε ο Μπουρντίσο για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και πλέον και σε συλλογικό επίπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.