Πήρε το ντέρμπι στις καθυστερήσεις

Με γκολ του Λαζάρεβιτς στην εκπνοή η Κιέβο νίκησε με 1-0 τη Βερόνα στο μεγάλο ντέρμπι της ιταλικής πόλης.

Με γκολ του Λαζάρεβιτς στην εκπνοή η Κιέβο νίκησε με 1-0 τη Βερόνα στο μεγάλο ντέρμπι της ιταλικής πόλης. Η Ελλάς είχε «6 στα 6» ως τώρα εντός, αλλά τα «ιπτάμενα γαϊδούρια» την υποχρέωσαν στην πρώτη της κατ’ οίκον ήττα και πήραν τη δική τους «παρθενική» εκτός, έστω κι αν το «Μπεντεγκόντι» είναι το κοινό τους «σπίτι».

Στο ντεμπούτο του Εουτζένιο Κορίνι στον πάγκο, ο Βαγγέλης Μόρας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους, όπως και ο επίσης άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Περπαρίμ Χετεμάι, με τους φιλοξενούμενους. Ο Φινλανδός άσος μάλιστα ήταν αυτός που στις καθυστερήσεις έδωσε την ασίστ στον Λαζάροβιτς για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και «χρυσό» για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Οι δύο ομάδες είχαν να αναμετρηθούν σε επίπεδο Σέριε Α από το 2001/02. Λόγω των ίδιων χρωμάτων τους, η Κιέβο αγωνίστηκε με ασημί εμφανίσεις και η Βερόνα με τα παραδοσιακά «τζιλομπλού».

Βερόνα (Μαντορλίνι): Ράφαελ, Αλμπερτάτζι (86′ Αγκοστίνι), Μόρας, Μαγιέτα, Ντονάτι (59′ Κατσιατόρε), Χάλφρεντσον, Ρομούλο, Ζορζίνιο, Τόνι, Τάλεμπ (59′ Μαρτίνιο), Ιτούρμπε

Κιέβο (Κορίνι): Πουτζιόνι, Σέζαρ, Ντραμέ, Νταϊνέλι, Φρέι, Σέστου (59′ Λαζάρεβιτς), Ριγκόνι, Χετεμάι, Εστιγκαρίμπια (78′ Παλόσι), Ραντοβάνοβιτς, Τερό (90’+1′ Ακόστι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.