Ο Γουέσλι Σνάιντερ μίλησε για την παραμονή του στην Ίντερ και τόνισε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο τον συμβούλεψε να μείνει στην Ιταλία και να μη μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

Ο Γουέσλι Σνάιντερ μίλησε για την παραμονή του στην Ίντερ και τόνισε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο τον συμβούλεψε να μείνει στην Ιταλία και να μη μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Ο Πορτογάλος τεχνικός που είναι γνώστης του αγγλικού ποδοσφαίρου από τη θητεία του στην Τσέλσι, έχει άριστες σχέσεις με τον Ολλανδό παίκτη από την εποχή που εργαζόταν στον πάγκο των «νερατζούρι».

«Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πιο γλυκό από τα χρήματα. Μένω στην Ίντερ γιατί θέλω πολλές κούπες και μετάλλια. Ο τίτλος στην Ιταλία είναι πολύ πιο πιθανός από την κατάκτηση του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μουρίνιο με συμβούλεψε να μείνω στην Ίντερ. Αυτός είναι μεγάλος φαν των «νερατζούρι». Από την άλλη ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να καθοδηγήσει μια ομάδα σαν την δικιά μας. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε ο Σνάιντερ στα ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα.