Χαρούμενος που τελικά ο Γουέσλι Σνέιντερ θα παραμείνει στην Ιντερ και την επόμενη σεζόν δήλωσε ο συμπαίκτης του Ζούλιο Σέζαρ.

Χαρούμενος που τελικά ο Γουέσλι Σνέιντερ θα παραμείνει στην Ιντερ και την επόμενη σεζόν δήλωσε ο συμπαίκτης του Ζούλιο Σέζαρ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αιτιολόγησε τη θετική του αντίδραση, λέγοντας ότι ο Ολλανδός διεθνής μπορεί να κάνει και πάλι τη διαφορά για τους «νερατζούρι».
 
Ο Σνέιντερ υπήρξε μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Τελικά, η κίνηση αυτή δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η Ιντερ προτίμησε να παραχωρήσει τον Σάμουελ Ετό στη ρωσική Ανζί, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα.
 
«Δόξα τω Θεώ που ο Σνέιντερ έμεινε στην Ιντερ. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα χωρίς εκείνον. Είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι πολύ δυνατός τεχνικά, αλλά είναι επίσης και πολύ χρήσιμος για μας», δήλωσε ο 32χρονος γκολκίπερ στην «Gazzetta dello Sport».
 
«Είναι πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν ότι η Ιντερ αποδυναμώθηκε πολύ φέτος, αλλά εγώ διαφωνώ. Μερικοί παίκτες έφυγαν, άλλοι ήρθαν για να τους αντικαταστήσουν. Παραμένουμεμία πολύ δυνατή ομάδα. Ο κορμός έμεινε σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος και έχουμε νέο προπονητή με καινούριες ιδέες», συμπλήρωσε ο Σέζαρ.