Τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε ο Ντιέγκο Φορλάν, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ιντερ.

Τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε ο Ντιέγκο Φορλάν, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ιντερ. “Θα ήθελαν να είχα μείνει, αλλά ήξερα ότι ο σύλλογος είχε αποφασίσει να με παραχωρήσει”, υποστήριξε ο Ουρουγουανός επιθετικός, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero.

“Κανείς δεν με ανάγκασε να φύγω, αλλά όταν γύρισα από το Μαϊάμι, η Ατλέτικο είχε ήδη φέρει παίκτες που θα έπαιρναν τη θέση μου στην ενδεκάδα. Δεν είμαι πικραμένος όμως, όλα τελείωσαν καλά και η επαγγελματική μας σχέση ολοκληρώθηκε με τον σωστό τρόπο”, πρόσθεσε.

Ειδική αναφορά έκανε ο Φορλάν στον πρώην προπονητή της Ατλέτικο Κίκε Φλόρες. “Είχε προσωπικό πρόβλημα μαζί μου και το είχε καταστήσει σαφές, αν και εγώ δεν είχα κάνει τίποτα κακό. Ισως η συμπεριφορά μου να μην ήταν τέλεια απέναντί του, αλλά δεν είχα προβλήματα με κανέναν άλλο προπονητή στην καριέρα μου. Είμαι 32 ετών και έχω ήδη συνεργαστεί με αρκετούς”, κατέληξε ο Φορλάν.