Να ξεκαθαρίσει τη θέση του θέλησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως ποτέ του δε σκέφτηκε να μετακομίσει άμεσα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του θέλησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως ποτέ του δε σκέφτηκε να μετακομίσει άμεσα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Αμερικής αγοράζουν «αστέρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βρίσκονται λίγο πριν τη δύση της καριέρας τους.

Το ενδεχόμενο αυτό πάντως ο Ιταλός άσος, τουλάχιστον για τώρα φαίνεται να το έχει αποκλείσει. « Πηγαίνω στις ΗΠΑ μόνο για διακοπές και για ξεκούραση. Ποτέ μου δε σκέφτηκα να αγωνιστώ εκεί. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Έχουμε δώσει μόνο ένα ματς στο πρωτάθλημα και πρέπει να έχουμε εκεί το μυαλό μας»,τόνισε ο 36χρονος άσος.

Το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του Ντελ Πιέρο με τη «Μεγάλη Κυρία» λήγει και δεν κανείς δε γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην Ιταλία ή σε κάποια άλλη χώρα και ομάδα ή αν τελικά θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.