Παίκτης της Λάτσιο είναι ο Αντόνιο Καντρέβα, καθώς η ομάδα της Ρώμης αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνιδιοκτησία με την Ουντινέζε και να αγοράσει το άλλο μισό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Παίκτης της Λάτσιο είναι ο Αντόνιο Καντρέβα, καθώς η ομάδα της Ρώμης αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνιδιοκτησία με την Ουντινέζε και να αγοράσει το άλλο μισό των δικαιωμάτων του παίκτη. Βέβαια, ο 27χρονος μέσος αγωνιζόταν ήδη στη Λάτσιο, ωστόσο με αυτή την κίνηση οι «μπιανκοτσελέστι» θα είναι οι απόλυτοι κερδισμένοι σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη, καθώς θα εισπράξουν όλο το ποσό από ενδεχόμενη μετακίνησή του. «Η Λάτσιο ανακοινώνει πως η διαπραγμάτευση με την Ουντινέζε για την συνιδιοκτησία του Αντόνιο Καντρέβα έληξε υπέρ της» έγραψε λιτά στην ιστοσελίδα της η ομάδα της Ρώμης.
Ο Καντρέβα αγωνίζεται στη Λάτσιο τις τελευταίες 2,5 σεζόν, τους πρώτους 18 μήνες ως δανεικός από την Ουντινέζε και την παρελθούσα περίοδο με τη μορφή συνιδιοκτησίας, κάτι που συνηθίζεται αρκετά στην Ιταλία. Πέρυσι ο δεξιός εξτρέμ σημείωσε 12 τέρματα με τη Λάτσιο, ενώ εντυπωσίασε και στον πρώτο αγώνα της Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία για το Μουντιάλ, όταν και έδωσε την πάσα ακριβείας στον Μπαλοτέλι, την οποία ο τελευταίος μετέτρεψε στο δεύτερο γκολ των Ιταλών, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Έτσι ακούστηκε πως μπήκε στο παιχνίδι για την απόκτησή του η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λάτσιο ανακοίνωσε επίσης πως τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντούσαν Μπάστα της Ουντινέζε. Ο 29χρονος Σέρβος δεξιός μπακ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί χαφ όσο και ως δεξί εξτρέμ και να καλύψει την αγαπημένη θέση του Καντρέβα, στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ίσως αποτελέσει την αλλαγή του Ιταλού σε περίπτωση πώλησης του τελευταίου.

Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας πως «ο Καντρέβα δεν πωλείται. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από την Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε εξετάζουμε προσφορές». Πάντως, η όποια κίνηση πώλησης του Καντρέβα αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα με τους οπαδούς της Λάτσιο, οι οποίοι έχουν κατηγορήσει αρκετές φορές τον Λοτίτο για έλλειψη φιλοδοξίας.