Παραμένει στη Λάτσιο ο Ρέχα

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Λάτσιο στον Εντουάρντο Ρέχα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Τζένοα με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Seria A, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Ιταλό τεχνικό που υπέβαλε την παραίτησή του στον Κλαούντιο Λοτίτο.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Λάτσιο στον Εντουάρντο Ρέχα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Τζένοα με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Seria A, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Ιταλό τεχνικό που υπέβαλε την παραίτησή του στον Κλαούντιο Λοτίτο. Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος των «λιατσάλι» δεν την έκανε αποδεκτή και έτσι θα συνεχίσει στον πάγκο της.

Η έντονη κριτική που ασκούν οι φίλαθλοι της ομάδας στον έμπειρο προπονητή, επηρεάζουν τον ίδιο καθώς τον γεμίζουν με άγχος και για το λόγο αυτό αποφάσισε να προβεί στη κίνηση αυτή. Πάντως φαίνεται πως έχει στο πλευρό του την στήριξη του προέδρου και αναμένεται να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας παρά την αρνητικότητα που υπάρχει.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για τη νέα αγωνιστική χρονιά η Λάτσιο δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης καθώς στην πρώτη αγωνιστική έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν (2-2) ενώ το ίδιο σκορ είχε και η αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βασλούι στη Ρουμανία. Την Κυριακή ηττήθηκε στο «σπίτι» της με 2-1 από την Τζένοα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.