Επαινετικά σχόλια έκανε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Τζαν Λουίτζι Μπουφόν, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπολόνια που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Επαινετικά σχόλια έκανε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους Τζαν Λουίτζι Μπουφόν, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπολόνια που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Ο Ιταλός γκολκίπερ είπε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι περήφανοι, δεδομένου ότι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα απέναντι στους φιλοξενούμενους.
 
 
«Ημασταν πολύ επιθετικοί και συγκεντρωμένοι για να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο», εξήγησε ο Μπουφόν σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους.
 
«Είναι σαφές ότι με έντεκα παίκτες θα είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, αλλά στον αθλητισμό συμβαίνουν αναπάντεχα γεγονότα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο βοηθά την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια», συμπλήρωσε ο 33χρονος τερματοφύλακας.